Om oss
Under höst/vinter 2016 satt vi och spånade om det inte hade varit roligt att starta restaurang... Vi båda är sjuksköterskor och har ägnat större delen av vårt yrkesliv till att möta, stödja och vårda människor. Steget mellan sjukvården och att möta människor på en restaurang kan tyckas långt men ytterst handlar det just om att möta människor. Under våren 2017 startade vi vår första restaurang! TONYS i Stenungsund. Fulla av entusiasm och med världens tur och lite skicklighet byggda vi upp en mötesplats för värme, gemenskap och god mat.
Våren 2021 öppnade vi vår andra restaurang TONYS i Kungälv. Mitt under pandemin fick vi utnyttja alla de erfarenheter som vi lärt oss från Stenungsund och anpassa verksamheten efter rådande läge. Att samla på sig kunskap och erfarenhet tror vi är framgångsfaktorer för lyckade verksamheter. Vi hade lovat oss själva att aldrig mer öppna restauranger i "runda lokaler" aldrig mer bedriva verksamhet i gallerior och att hålla oss lång borta från storstäderna! Det var där någonstans vi fick möjlighet att öppna en rund restaurang i Arkaden galleria. Tänk hur allting blir...
Fine dining streetfood
Vi ser nu fram emot att förädla våra kunskaper och erfarenheter av "Fine dining streetfood". En ny mötesplats i centrala Göteborg där kombinationen av mat med högsta kvalitet och en avslappnad vacker miljö förväntas bidra till att du som gäst får bästa möjliga bemötande.
Vi arbetar bara med råvaror av högsta kvalitet! Närproducerat färskt svenskt kött, hållbar bjärekyckling som är den enda klimatcertifierade kycklingen i Sverige. Våra grönsaker och vegetariska / veganska rätter är noga utvalda. För oss är det helt enkelt viktigt med matens ursprung och hållbarhet.